Beautysalon behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Er zijn bij Beautysalon Zus&Zo verschillende gezichtsbehandelingen te kiezen. Gezien elke huid anders is, zal er eerst goed gekeken worden naar de conditie van de huid door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan zal de behandeling worden aangepast met de juiste producten van Nouvital Cosmetics. Bij iedere gezichtsbehandeling krijgt de huid een reiniging, een scrub, worden er onzuiverheden verwijderd en een dagverzorging. Op basis van de grootte van de behandeling komt er nog epileren en een gezichtsmassage bij.

Lichaamsbehandelingen

Een lichaamsmassage met warme olie geeft het lichaam een heerlijke ontspanning. Indien u last heeft van stijve spieren dan worden die naar wens extra behandeld. Ook is de rugbehandeling fijn voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van onzuiverheden. De rug wordt gescrubd met een heerlijke wellness scrub en vervolgens in gemasseerd zodat de huid weer zijdezacht aanvoelt!

Wimperextensions

Wimperextensions zijn de trend van dit moment! Het zijn valse wimpers die stuk voor stuk aan de eigen wimpers worden vastgemaakt.
Er zijn verschillende soorten wimpers die variëren in dikte, lengte en krul. De voordelen zijn dat de wimperextensions er zeer natuurlijk uit zien. De wimpers blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, mascara is overbodig en het bespaart ’s ochtends veel tijd!